Cum incep

a)    Ce este Licitatii365?

Licitatii365.ro este un site prin care se ofera posibilitatea pentru utilizatori de a participa la un concurs de oferte, in urma caruia, utilizatorul castigator va dobandi un produs nou, de interes general si care incorporeaza inovatii tehnice semnificative.

Desemnarea castigatorului se va face in persoana concurentului ce a inregistrat oferta unica cea mai mare apropiata de pretul de pornire cerut initial, in conditiile in care sistemul nu va permite inregistrarea unor oferte mai mari de aproximativ 2% din valoarea de piata a produsului.

b)   Să concurezi pe Licitatii365 este foarte uşor! Urmaţi doar aceşti paşi simpli pentru a porni:

Dacă doriţi să concurati in sesiunile de licitatii (prin inregistrarea de oferte) mai întâi trebuie să parcurgeti formalitatile de inregistrare ca si concurent. Aceasta procedura este simpla si gratuita.    

     I.  Pentru a începe se apasă: "Inregistrează-te".

     II. Este obligatorie completarea cu date corecte a rubricilor cu privire la:

  • nume si prenume,
  • adresa de email
  • orasul si adresa de resedinta
  • numarul de telefon;
  • parola de utilizator

   III. Pentru activarea contului creat trebuie să accesati link-ul indicat in emailul trimis de Licitatii365.ro la adresa dumneavoastra de posta electronica indicata in cadrul procedurilor de inregistrare.

   IV. In momentul confirmarii inregistrarii valide veti primi un mesaj pe adresa de email si un bonus de 4 lei credit din partea  Licitatii365.ro. In momentul inregistrarii, Licitatii365.ro va va crea un cont de utilizator al dumneavoastra, accesibil numai de dumneavoastra, prin utilizarea parolei alese.

c)   Cum se cumpara credit pentru a concura?

Achizitionarea creditului se poate face prin sistem de plata electronic, utilizandu-se carduri marca Visa, MasterCard, Visa Electron si Maestro prin intermediul EuPlatesc.ro  sau prin utilizarea sistemului de plata prin SMS. Cumpararea creditului se poate face in pachete de 20 lei, 50 lei, 100 lei, 200 lei, 300 lei, 400 lei, 500 lei.

 

d)   Nu am primit mesajul care sa confirme inregistrarea mea.  Ce trebuie să fac?

Mai întîi, verificaţi în Folderul "Spam". Este posibil că mesajul din partea Licitatii365.ro sa fie inregistrat, din eroare, acolo. Dacă nu ati primit un mesajul prin care sa se confirme inregistrarea dumneavoastra,  iti solicitam sa ne contactezi la contact@Licitatii365.ro,  de pe aceeaşi adresă de e-mail cu care te-ai înregistrat, in care sa indici si numele de utilizator ales. Vom rezolva problema tehnica in cel mai scurt timp!

e)   Cum îmi schimb parola?

Te rugăm să te loghezi pe Licitatii365,ro  , iar apoi sa mergi la meniul "Contul Meu" şi sa selectezi opţiunea "Schimbare Parola".

f)    Pot să-mi schimb numele de utilizator?

Din păcate acesta nu poate fi schimbat. Când te înregistrezi te rugăm să nu alegi un nume de utilizator ofensator sau care ar putea afecta drepturile unei terţe părţi. Dacă constaţi un astfel de nume de utilizator te rugăm să contactezi serviciul nostru de clienţi.

g)   Pot avea mai mult de un cont?

Este strict împotriva  politicii Licitatii365 să ai mai mult de un singur cont. Dacă operezi cu mai mult de un cont, contul/conturile tale  vor fi închise iar Licitatii365.ro nu va onora nici o obligatie de livrare catre concurenti care au incalcat aceasta regula.

h)   Există limită de vîrstă pentru a participa?

Da, trebuie să ai peste 18 ani pentru a te înregistra şi a participa la licitaţii.

i)     Cât durează livrarea?

Timpul de livrare diferă în funcţie de produsele  licitate, insa nu vor depazi 14 zile lucratoare de la data la care concurentul castigator va indica datele de livrare catre Licitatii365.ro.

j)     Cine nu poate  participa la licitaţii?

Este interzis angajatilor companiei noastre sau a altor persoane afiliate de a participa la licitaţii, fie direct sau indirect, conform reglementărilor afisate pe site. Angajaţii companiei nu au acces la rezultatele licitaţiei şi nu le pot influenţa în niciun fel.

Dacă ai nevoie de ajutor, te urgăm să trimiţi un email la echipa serviciului clienţi  pe contact@Licitatii365.ro.

 

 

Nota* - Va recomandam sa folositi browserul Mozilla Firefox sau Google Chrome!